Anlægsgartner Trekantsområdet, Hækklipning, Haveservice, Havemand, Brolægning, Algerens, Fliserens, Mzr Service


Er din facade dækket, af skidt, mos eller alger?

Hos MZR-Service laver vi også facaderens, i det tilfælde at dit murværk eller anden husbelægning er blevet beskidt eller befængt med alger og mos.


Oftest er en facaderens, alt du har brug for til at få din gamle facade til at se ny ud igen. Vores værktøj til denne type arbejder sørger naturligvis for at vi kan rense din facade uden at ødelægge overfladen.


Hvis du skal have renset en glattere overflade som f.eks. Steniplader, aluplader og stålplader sørger vi også for at det bliver gjort uden at lave ridser eller andet i din facade.


Facade imprægnering

Hos MZR-Service foreslår vi altid at du får din facade imprægneret, både for at give din facade en længere levetid, men også for at skidtet for sværere ved at sætte sig igen.


Skulle du fravælge en imprægnering, kan det resultere i at mos og alger slår rødder i fuger og revner, hvilket om vinteren kan resultere i frostsprænginger.


Frostsprængninger er både svære og dyre at komme af med igen.


Så længe du sørger for at få en facaderens er du dog aktivt med til at forhindre alger og mos i at slå rødder i murværket. En lille bonus er at din facade vil være, både flottere og sundere, samt at du også vil have mulighed for at spare penge på løbende vedligehold.